Galland – in het kort

Wij zijn een strategische bureau dat bedrijven helpt bij het opzetten en uitbouwen van hun business model, het bepalen van hun merkstrategie en het ontwikkelen van concrete branding en marketing acties.

Wanneer heeft u ons nodig?

  • Wanneer u op zoek bent naar nieuwe strategische inzichten over hoe u uw business model het beste zou kunnen aanpassen om het hoofd te bieden aan de veranderende marktrealiteit van vandaag.
  • Als u een strategisch plan nodig heeft om internationaal te groeien.
  • Als u uitstekende producten en/of diensten heeft, maar u vaststelt dat uw merk niet “top of mind” is bij uw publiek.
  • Als u zich realiseert dat de concurrentie het beter doet dan u, met eventueel een minder kwalitatief aanbod dan het uwe.

Diensten

Strategie

We kunnen u helpen groeien, zowel nationaal als internationaal, door u nieuwe inzichten aan te reiken om uw bedrijf aan te passen aan de constant veranderende marktrealiteit. Omdat we naar uw business model en uw merk kijken met de ervaring die we hebben opgedaan in andere markten, vinden we vaak zaken waar u niet eerder zelf had aan gedacht: bijvoorbeeld een onverwachte marktniche, een ander type klant of zelfs een nieuw verkoopkanaal.

Galland is gespecialiseerd in het creëren van unieke strategische positioneringen. We zorgen daarbij uiteraard eerst voor de strategie, maar waar nodig kunnen we ook meehelpen bij de concrete uitvoering van het project.

Branding

In de loop der jaren hebben we een pragmatische benadering van merkanalyse ontwikkeld, die gebaseerd is op het feit dat, wanneer het op merkbeleving aankomt, de klant altijd gelijk heeft, of u dat nu leuk vindt of niet.

De echte uitdaging van “branding” ligt daarom volgens ons een sluitend antwoord te vinden op de volgende vraag: “Lost uw merk een probleem op en/of voorziet het op een unieke relevante manier in een huidige of toekomstige behoefte?” Met andere woorden: is uw merk echt “relevant anders” dan dat van de concurrentie?

Wij kunnen u helpen om uw merk op een unieke manier in de markt te zetten zodat het onvervangbaar wordt voor uw klanten. Bij dit traject hoort ook het uitbouwen van een solide merkidentiteit.

Marketing

Vooraleer we een website ontwikkelen of updaten, denken we eerst grondig na over de verwachtingen van uw klanten en prospects. Wat brengt hen naar uw site? Waar zijn ze precies naar op zoek?  
Ons online aanbod omvat naast de ontwikkeling van een online strategie, de klassieke zaken zoals het bouwen van de site zelf, optimalisatie door SEO & SEA, webanalyse en social media, maar vooral ook content marketing.

Zonder relevante inhoud, geen marketing.
Het succes van uw website hangt in de eerste plaats af van de kwaliteit van de inhoud. Het is lang niet voldoende om uw producten of diensten perfect te presenteren. Het is essentieel om uw bezoekers precies die relevante informatie te geven waar ze net naar op zoek zijn, en die hun idee bevestigt dat uw merk het juiste merk is voor hen. Content marketing is dan ook een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie voor het aantrekken en behouden van de juiste bezoekers. Zo hebben we “content tracks” gecreëerd om bedrijven te helpen uniek te worden in hun vakgebied en om zo van elke bezoeker een klant te kunnen maken.

Waarom voor ons kiezen?

  • Omdat we een lange internationale ervaring hebben opgebouwd in tal van sectoren, zowel in B2B als in B2C.
  • Omdat we een team zijn dat pragmatisch werkt. We hebben het vermogen om een ​​gekozen strategie ook snel om te zetten in concrete acties.
  • Omdat we ons richten op het behalen van resultaten in plaats van het produceren van theoretische presentaties die uiteindelijk bijna niemand leest.

contact us
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ann Galland
My office is where I am
© Galland - Privacy